Kære kursister og lærere


Vi er i fuld sving med en række forbedringer til Billeddansk.dk, herunder 2 nye niveauer;


A1 trin 1 (DU1M1, DU2M1 og DU3M1) NUVÆRENDE NIVEAU

A1 trin 2 (DU1M2, DU2M2 og DU3M1)

A2 (DU1M3, DU2M3 og DU3M2).


Det vil selvfølgelig fortsat være muligt også at træne ordforrådet på ordniveau (Præ-A).


Omflytning af indhold

Det er nødvendigt at flytte lidt rundt på indholdet i forhold til tekst og lyd. Vi vil forsøge at gøre det så hurtigt som muligt, men vi håber, at I vil væbne jer med lidt ekstra tålmodighed i maj måned, hvor forberedelserne til de nye niveauer vil være synlige for jer. Det kan fx betyde, at der i nogle dage ikke vil være lyd på kategorierne med udsagnsord, men vi arbejder så hurtigt, vi kan.


Vi er pt. i gang med kategorien med jobs og er nået ca. 1/3 igennem.


Som en tak for tålmodigheden, så har vi besluttet os for, at maj måned vil være gratis for alle abonnenter. Det betyder, at vi lægger en ekstra måned til jeres abonnement på 12 måneder.


Nyt indhold

Samtidig med den store omflytning af noget af indholdet, lægger vi en masse nyt indhold op i månederne frem mod sommerferien. Vi er allerede begyndt at lægge nyt indhold i kategorierne; Alfabetlyde og Kulturliv.


Desuden præsenterer vi en helt ny kategori; Introdansk. Den kommer til at indeholde træning af en stor del af det ordforråd, kandidaterne har brug for at kunne til de mundtlige test på de første 2 moduler.


Endelig kommer der en hel masse nyt indhold til kategorien; Arbejde. Her præsenteres nye jobs og de enkelte jobkategorier udvides med nyt ordforråd.


Sidst men ikke mindst præsenterer vi ligeledes frem mod sommerferien endnu en ny kategori; Jobsnak. Indholdet i denne bliver i forhold til en generel snak om det at arbejde, og kategorien støtter dermed op omkring de mundtlige test på modul 1 og 2.


Vi håber, I tager godt imod de nye tiltag. Lad os endelig vide, hvad I går og drømmer om, så vi kan nå at få det med i denne omgang opdateringer.


Kontakt os pr. mail; info@forlagetrosenbjerg.dk eller telefon: 30 82 05 72


Vi glæder os til at høre fra jer!


De bedste hilsner

Ditte Sara Rosenbjerg

Indehaver af Billeddansk.dk